1001jocuri.com

Joci acum Smiley Jump Mania. Joacă şi alte jocuri pe Jocuri de Perspicacitate pagina 1001 Jocuri !

Smiley Jump Mania


Un moment te rog, se încărcă...
00:00
Publicitate
Poți sări peste această reclamă în: 00:00
Sari peste această acum
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
Scoruri majore
Ai făcut un scor mare
dar nu ești 0gat... sau nregistrează-te gratuit pentru a-ți salva scorurile!
Încă nu sunt scoruri mari pentru acest joc!
 
7.3
Evaluarea mea
Fă clic pentru a votaPlictisitorDecentSuperFoarte fainUimitorMulțumim pentru vot!Ai votat deja pentru acest joc
Descriere joc

Asta-i amuzant la culme, o versiune arcanoid cu Zâmbăreţul buclucaş! Această variantă distractivă este în mod arcanoid. Trebuie să îl faci pe Zâmbăreţ să sară şi să atingă pietrele astfel încât ele să cadă la pământ. El nu trebuie să cadă pentru că astfel pierde o viaţă. De asemenea trebuie să îl ţii la distanţă de păianjen şi de plasa sa. Dacă păianjenul îl prinde, îl omoară. Acest jos are 6 niveluri, fiecare cu câte 5 subnivele. Începi aventura pe dealuri mioritice şi apoi o vei continua în deşert. După aia ajungi în zăpadă, pe stânci, în savană, şi la final, în paradis. Dacă dai clic pe Random (aleatoriu) atunci jocul va alege automat un nivel. În fiecare nivel vei întâmpina alte obstacole. Nu uita şi de bonusurile ce ţi se vor oferi, ca de exemplu gloanţe, rachete, magneţi, bucăţi de tort sau de pizza, hamburgheri, extra vieţi, frâne şi acceleraţii. Aceste bonusuri le poţi folosi. Distracţie plăcută!

Controale de joc

Cu mousul mişti rampa de lansare. Dă clic pe Zâmbăreţ pentru a îl lansa şi pentru a îl arunca. Tot prin a face clic, tragi cu gloanţe dacă le ai deja în inventar. Apasă pe tasta P sau pe bara de spaţiu pentru a pauza jocul.

Integrat

Pune acest cod HTML pe site-ul sau pe blog-ul tău.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/own_games/new/new/smiley_jump_mania.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Share
Acest joc nu funcționează

Trimite
Upload screen

Jocurile mele

Nu ai adăugat încă nici un joc la lista mea ta jocuri

Jocuri - Smiley Jump Mania Joc mic